A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Пленарне засідання  28 сесії

Дата: 01.03.2018 15:31
Кількість переглядів: 735

 Пленарне засідання  28 сесії Машівської районної ради 7 скликання  відбулося в останній день зими. А  у залі було по-справжньому спекотно, адже на розгляд депутатів пропонувалося  35 питань. Бурхливі обговорення, дієві зауваження та неочікувані пропозиції нових  шляхів вирішення проблем  розпочалися ще під час затвердження порядку денного – кожен учасник зібрання вважав своє питання найголовнішим.

 

     І це дійсно так, бо  на плечах народних обранців лежить відповідальність за долю усіх машівчан.  Засідання провела голова районної ради Катерина Ткаченко, також у ньому взяли участь депутати обласної ради, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації,  представники ЗМІ.
   Розпочали сесію інформацією голови Машівської районної виборчої комісії Олени Рибак, яка доповіла, що у зв'язку з вибуттям колег, депутатська родина райради поповнилася новими членами. Відтепер разом з нею працюватимуть «укропівці» Лілія Толупенко  і Владислав Петля та представник Аграрної партії України  Олена Мороз.Посвідчення та квіти новообраним депутатам вручила їхня очільниця Катерина Ткаченко.
     Далі на засіданні  заслухали звіт голови райдержадміністрації Юлії Середи з питань виконання бюджету, програми соціально – економічного та культурного розвиту і делегованих повноважень, затвердили та внесли зміни до десяти районних програм, внесли зміни до районного бюджету на 2018 рік,  ухвалили рішення про ліквідацію редакції районного радіо  та щодо ряду питань, які стосуються  діяльності  районної ради.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора