A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2018 15:15
Кількість переглядів: 759

     Міжнародний день захисту дітей – одне з найдавніших свят, заснованих ООН, що відзначається у світі. Щороку воно  припадає на перше червня, коли попереду теплий та радісний час, сповнений веселощами  та іграми.

  Цього дня у  кожному місті чи селі  звідусюди долинає дитячий гамір і сміх, адже дорослі уже традиційно  влаштовують для малят концерти, вікторини, захоплюючі розваги, частують їх  улюбленими ласощами. Але, на жаль, є серед дітлахів і ті, кому трішечки не пощастило, бо якась підступна хвороба вклала їх на лікарняне ліжко. Саме таких дітлахів 1 червня вирішила відвідати голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко. Катерина Володимирівна має  трьох  дорослих дітей та є щасливою бабусею двох маленьких дівчаток, тож їй не на словах відомо як прикро буває малятам, коли вони не можуть бавитися разом з усіма. Аби пігулки не були такими гіркими, а ін’єкції  такими болючими, діти, що перебувають на лікуванні у Центральній районній лікарні отримали набори солодощів та іграшки. 
   Вітаючи зі святом дітлахів та їхніх мам, голова районної ради побажала їм скорішого одужання, добробуту та гарного літнього настрою!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора