A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Заступник голови Машівської районної ради Софія Кулак провела виїзний прийом громадян

Дата: 27.09.2016 15:10
Кількість переглядів: 822

    27 вересня заступник голови Машівської районної ради Софія Кулак провела виїзний прийом громадян Н.Тагамлицької сільської ради.

 


    Питання, з якими звернулися до заступника голови районної ради мешканці села Н.Тагамлик, стосуються земельних відносин, проблем, що виникли при оформленні субсидії та ряд інших. 
    У ході робочої зустрічі з Н.Тагамлицьким сільським головою Софія Олексіївна відвідала заклади культури, освіти, що розташовані на території сільської ради. Відвідали також місцеву школу. Як сказав сільський голова Андрій Карацюпа, велика робота проведена по ремонту приміщення школи, але залишилось і багато проблем. Необхідно ремонтувати дах, завершити заміну вікон.
 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Також заступник голови районної ради Софія Кулак зустрілася із головою наглядової ради ТОВ Карлівське сільськогосподарське підприємство «ЛОС» Олександром Прокопенком та в.о. директора, головним агрономом ТОВ Карлівське сільськогосподарське підприємство «ЛОС» Олександром Парасочкою, які на полі спостерігали за роботою найновішого комбайна «Case» 7240, який є наданий час найпотужнішою технікою по збиранню кукурудзи і таких в Україні є одиниці.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора