A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

День Збройних Сил.

Дата: 05.12.2017 15:06
Кількість переглядів: 1046

  6 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил. Це одне з величних свят українського народу, це свято відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. 

День Збройних Сил України–це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів. Це одне з небагатьох свят, до якого причетні всі ми. «Служу на вірність народу України»-це не просто слова з присяги-це героїзм, це мужність, це непохитність, які дарують нам усім впевненість у завтрашньому дні. В цей день слід згадати усіх героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять усіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть силу та волю, мудрість і наснагу  для зміцнення власної держави на власній землі.

Сила будь-якоїармії – це мужні та доблесні солдати, офіцери, які з кожним днем та роком збільшують її потенціал. Український ахисник – це справжній воїн, патріот своєї Батьківщини, людина, яка знає ціну поняттю суверенність. Багато жителів нашого району-мужніх чоловіків і тендітних жінок служили і нині служать в українській армії, і більшості із них випало проходити службу в зоні антитерористичної операції на Сході України, а це значить, що поняття «бойові дії», «війна» перетворилися на жорстоку правду життя. На сьогоднішній день контракт зі Збройними Силами України уклали близько 100 жителів Машівщини. Основна їх частина проходить службу у бойових частинах на Сході України. Значна частина їх – жінки. Ольга Трембач із Машівки, Людмила Шевченко із Сонячного одні із перших представниць прекрасної статі пішли служити на Схід. Роман Шматченко із Машівки та Сергій Агієвіч з Кошманівки і нині несуть службу у десантно – штурмових підрозілах ЗС України. Андрій Зінченко, Женя Головашич, Сергій Химич та Сергій Бутенко…відразу всіх не згадаєш – ці молоді хлопці несуть службу у військовій частині Селещина  - 1. Дехто з них тільки но повернулися із зони АТО. Також 35 призовників району несуть строкову службу у військових частинах на мирній території України і можливо хтось із них вирішить обрати собі професію військового. Для них захист рідної Вітчизни від зазіхань ворога став дійсно священним обов’язком. Де б не служили наші земляки, вони стоять на сторожі незалежності України, спокою і миру в рідних домівках. Вони черпають ідейну загартованість, витривалість і мужність у досвіді старших поколінь – з часів козаччини, Української Народної Республіки, бойових дій Другої світової війни і після воєнного руху Опору московсько-більшовицьким окупантам.  Ми ніколи не забуваємо про подвиги ветеранів війни, колишніх бійців Української повстанської армії. Справжнє становлення Української армії було б неможливим і без бойового досвіду ветеранів афганської війни, інших локальних конфліктів.

Завдяки Вам, сміливим, патріотичним воїнам, нащадкам славних запорожських козаків, ворог не зміг захопити схід та південь України і застряг лише на Донбасі. Наші Укропи та Кіборги вже стали символами стійкості, мужності та звитяги. Ви — Воїни Світла!

Ви, наші Захисники, не дали ворогу захопити Запорожський край,Слобожанську Україну, Полтавщину...І решту України.

Вітаємо воїнів нинішніх і колишніх, ветеранів війни і армійської служби. Вітаємо юнаків, яких у недалекому майбутньому призвуть в армійський стрій Українського війська. Вітаємо всіх хлопців, адже це і їхнє свято, нехай навіть вони поки що ходять у молодші класи школи чи в дитячий садок.

Щиро вдячні Вам за те, що всі ми маємо змогу спати під мирним небом, доки Ви захищаєте нас на лінії фронту.Бажає усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

Віримо в те, щоукраїнськаармія стане національноюгордістю, гарантом стабільності та безпекиУкраїни. Ваша мужність та сила здатніподолатибудь-якіперешкоди.

Зі святом всіх нас! З Днем Збройних Сил України. Нехай настане мир у нашому домі!

 

ТВО військового комісара Машівського РВК

майор                                    В.С.ЗІНЕВИЧ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора