A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Засідання постійних депутатських комісій районної ради

Дата: 20.10.2016 14:56
Кількість переглядів: 909

                          20 жовтня відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій районної ради

з питань аграрної політики, земельних відносин, екології та раціонального природокористування; з питань освіти, культури, соціального захисту, медицини, торгівлі, молодіжної політики та спорту; з питань промислової політики, транспорту, будівництва, зв’язку та управління майном; з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування та забезпечення законності і правопрядку; з питань бюджету, фінансів, соціально – економічного розвитку району та податків.
    На засідання були запрошені заступник голови районної ради Софія Кулак, голова райдержадміністрації Юлія Середа, заступник голови райдержадміністрації Віталій Човновий, керівники відділів райдержадміністрації, відповідальні за підготовку питань, що вносяться на розгляд чотирнадцятої сесії районної ради.
    Зібрання вела голова районної ради Катерина Ткаченко, яка ознайомила присутніх із порядком денним сесії. На пленарному засіданні пропонується розглянути «Програму правової освіти населення Машівського району на 2016 – 2020 роки», зміни до районної програми «Турбота» та до «Програми розвитку цивільного захисту Машівського району на 2016 – 2020 роки». Пропонується розглянути питання співфінансування проекту «Впровадження сучасних енергозберігаючих технологій в Машівському районному будинку культури» та ряд інших питань.
    Особливо активно депутати обговорювали питання внесення змін до районного бюджету на 2016 рік. Було внесено багато пропозицій щодо виділення бюджетних коштів. Начальника фінансового управління Василя Хоменка зобов’язали впорядкувати і систематизувати всі пропозиції для розгляду на засіданні бюджетної комісії, пропозиції якої будуть враховані при розгляді даного питання на пленарному засіданні.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора