A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Засідання координаційної ради при голові Машівської районної ради

Дата: 14.06.2017 14:53
Кількість переглядів: 968

14 червня  відбулося засідання координаційної ради при голові Машівської районної ради.
Очолила зібрання голова районної ради Катерина Ткаченко. У заході взяли участь селищний та сільські голови району, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Фисуненко,  в.о.заступника начальника районного відділення поліції Сергій Ярош, представники ЗМІ.

      На порядку денному зібрання питання щодо нової системи нарахування субсидій, криміногенної ситуації на Машівщині, створення локальної групи при районній раді , яка координуватиме проекти бюджету участі, ініційованого Полтавською обласною радою.
  З оновленою програмою житлових субсидій учасників наради ознайомила начальник УСЗН Ірина Фисуненко, яка  подякувала сільським головам за постійну допомогу .Про роботу відділення поліції розповів в.о. заступника керівника Сергій Ярош. За інформацією Сергія Івановича у році, що триває зареєстровано 960 звернень громадян, 200 з яких стосовно кримінальних правопорушень. І хоча тяжких злочинів на території району не виявлено, серед правопорушень переважають шахрайства та злочини пов’язані з обігом наркотичних речовин. Обрали на засіданні  і локальну групу , яка представлятиме до Полтавської обласної ради  проекти  бюджету участі, що  мають стосуватися енергозбереження, охорони громадського порядку, дозвілля , спорту тощо.

Положення про бюджет участі Полтавської області

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора