A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

26 позачергова сесія районної ради

Дата: 20.12.2017 14:15
Кількість переглядів: 929

   19 грудня відбулося перше пленарне засідання  26 -ої  позачергової сесії Машівської районної ради. Головувала на засіданні очільник районної ради Катерина Ткаченко. В роботі зібрання взяли участь депутати районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, працівники виконавчого апарату районної ради, представники ЗМІ.


     Під час пленарного засідання було розглянуто 19 питань порядку денного , які попередньо обговорювалися на постійних комісіях. Розпочали депутати із затвердження Програми соціального та економічного розвитку району на 2018 рік.Її представила начальник відділу економічного розвитку та торгівлі РДА Наталія Жилін. 
       Питання , що стосувалися внесення змін до програми «Турбота» та Програми сприяння функціонуванню управління соціального захисту населення,  на розгляд зібрання запропонувала начальник управління Ірина Фисуненко. В першу чергу  в них ішлося про надання матеріальної допомоги на лікування громадянам, які  перебувають у тяжких життєвих обставинах. 


      Начальник фінансового управління РДА Василь Хоменко інформував присутніх про  внесення змін до районного бюджету на рік, що минає. Шляхом перенаправлення  невикористаних коштів надано фінансову підтримку ФСТ «Колос» на проведення спортивних заходів, Машівській спеціалізованій школі на придбання снігозбиральної техніки, Машівській селищній раді на облаштування майданчиків для збору твердих побутових відходів поблизу ЦРЛ .Також 10 тисяч грн отримає один із жителів району на проведення  оперативного втручання, крім того  надійдуть кошти для ремонту роздягальні та підсобних приміщень спортивного залу у Кошманівській школі.
      Затвердили депутати і директора Машівської ДЮСШ, віднині цей спортивний осередок очолить Сергій Литвиненко.  Також цього дня ухвалили низку рішень, що стосуються оренди приміщень та діяльності районної ради.


      Друге пленарне засідання пройшло  20 грудня, зібрання мало на меті розглянути  лише одне питання  - затвердження  головного кошторису  Машівщини 2018. Потрібно зазначити, що  складність  його формування полягала насамперед у прорахунку коштів для потреб ключових галузей району, адже загальна картина їхнього фінансування  потребувала враховувати функціонування  як уже створеної Михайлівської, так і майбутньої Машівської територіальних громад. Із нового року  спільно фінансуватимуться ЦРЛ, ЦПМСД, заклади освіти, соцзахисту тощо. Згідно з рішенням депутатів доходи та видатки районного бюджету складуть наступного року 57 млн. грн.
      По всіх питаннях  порядку денного прийнято відповідні рішення.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора