A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

В Новотагамлицькому сільському клубі, вперше за багато років відбувся справжній концерт.

Дата: 20.11.2016 10:11
Кількість переглядів: 876

  19 листопада 2016 року в Новотагамлицькому сільському клубі, вперше за багато років відбувся справжній концерт. Незважаючи не те, що ремонтні роботи в закладі продовжуються, місцеві учасників художньої самодіяльності виявили бажання спробувати себе «на рідній сцені».

Місцеве підприємство ТОВ «Карлівське «СГП ЛОС»» та виконкомсільської ради підтримало артистів в їхніх задумах, надавши спонсорську допомогу на організацію заходу, тим паче, що дійство випало на передодні святкування Дня працівника сільського господарства. Допомогу в організації концерту також надала директор Новотагамлицького НВК Тетяна Ландар.

На початку концерту учасники художньої самодіяльності вручили символічні хліб і сіль депутату районної ради Людмилі Бойко.

Концерт вийшов досить насичений та різножанровий. Були як народні пісні так і сучасні естрадні, декламували вірші, танцювали та ставили жартівливу сценку. Бурхливими оплесками глядачі відзначили акапельне триголосся чоловічого тріо «ЛОС», яке виконало ряд українських та зарубіжних народних пісень, пісню з репертуару гурту «Лісапетний батальйон» під назвою «Лісапет», яка спроводжувалася кумедною сценкою, у виконанні новоствореного ансамблю «Вербиченька». Як завжди ефектно та професійно виступили представники Новотагамлицького НВК (ЗНЗ-ДНЗ), причому в ролі артистів були як учні та вихованці так і вчителі на чолі з директором.

Перед закінченням концерту Новотагамлицький сільський голова Андрій Карацюпа розрізав коровай та виступив зі словами вітання та подяки на адресу спонсорів ТОВ «Карлівське СГП ЛОС»», учасників художньої самодіяльності та працівників сільського господарства.

                                                                                      Всіх присутніх почастували чудовим, свіжоспеченим   короваєм.

http://ntagamlyk.rada.org.ua/news/14-54-30-22-11-2016/

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора