A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

"…Я  з трепетом вдивляюся в знайомі обличчя і боюся, що когось із вас не буде поруч..."

Дата: 10.04.2018 16:11
Кількість переглядів: 779

  26 квітня Машівська громада, як і щороку, зібралася біля пам’ятного знаку героям – чорнобильцям, аби вшанувати тих, хто самовіддано захищали країну та світ від наслідків Чорнобильської атомної катастрофи.

   В урочистому заході взяли участь голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко, І заступник голови Машівської райдержадміністрації Віталій Човновий, голова Машівської селищної ради Микола Кравченко. Зокрема, у своєму виступі Катерина Володимирівна зазначила : «…Я  з трепетом вдивляюся в знайомі обличчя і боюся, що когось із вас не буде поруч. Адже підступний атом з кожним роком продовжує свою лиху справу і все частіше вас підводить здоров”я, він підступно вкладає вас на лікарняні ліжка, і не дай Боже, покличе за межу вічності...
     Складно уявити, але цього квітневого ранку могло не бути, могли не народитися наші діти,могла загинути наша прекрасна планета,аби ви злякалися і здалися у далекому квітні 86-го. Та вам , дорогі ліквідатори, не забракло ні мужності , ні сили і ви змогли захистити нас від жахливої біди. Непроста ситуація в державі не дозволяє у повній мірі подбати про вас, забезпечити  всім необхідним, та ми намагаємося постійно приділяти увагу вашим проблемам і , по можливості, допомагати у їх подоланні.
        Знайте - ми захоплюємося вашим подвигом,ми дякуємо вам за розуміння і мудрість...»              
       Також до своїх колег звернувся учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Владислав Ващаєв, а голова Машівської районної організації «Союз Чорнобиль України» Владислав Петля передав  Машівській спеціалізованій школі «Книгу Слави і  Пам’яті» Полтавської області  зі спогадами  та документальними свідченнями наших земляків.  Під час мітингу настоятель храму Святого Миколая  протоієрей Анатолій Чулей  відправив панахиду, а всі присутні   хвилиною мовчання  вшанували пам’ять  загиблих  від наслідків атомної катастрофи та поклали квіти до пам'ятного знаку.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора