A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Дев'ятнадцята сесія районної ради

Дата: 20.04.2017 09:51
Кількість переглядів: 786

19-а сесія районної ради сьомого скликання відбулася у середу,19 квітня 2017 року. На пленарному засіданні депутати розглянули більш як двадцять питань порядку денного.

 Серед найголовніших - затвердження районної  цільової  Програми протидії ВІЛ/Сніду, внесення змін до Програм сприяння функціонуванню відділу агропромислового розвитку та фінансового управління райдержадміністрації, комплексної Програми соціального захисту осіб з особливими потребами, ветеранів війни та учасників АТО, Програми соціально-економічного розвитку Машівського району, внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.

  Також приділили увагу депутати організації оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді у літній період 2017 року,виконанню районної Програми соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2016 рік, забезпеченню соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни та дітей війни, проведенню районного конкурсу на кращий проект опорної школи, низці питань, що стосуються життєдіяльності Машівщини. Зокрема це організаційна діяльність ЗМІ, делегування головного лікаря ЦРЛ Г.М.Краєвського для роботи у складі Госпітальної ради Східного госпітального округу Полтавської області, звернення до Президента України про скасування рішення НКРЕП стосовно розміру абонентської плати за підключення до системи газопостачання,звернення до Президента України, Верховної ради У країни та Прем’єр - міністра України про недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі тощо. Для питань,які потребували фінансового підґрунтя, за рішенням депутатів, виділено відповідні кошти. Це стало можливим завдяки перевиконанню районного бюджету за І квартал 2017 року, що становить 111, 8%. Понадпланово до районного бюджету надійшло 1 млн286 тис. грн. Крім того станом на 1 квітня 2017 року нерозподілений вільний залишок коштів, який підлягав розподілу становив 645 тис.534 грн. Тож серед іншого кошти надійдуть в установи освіти на виготовлення технічної документації, придбання паливо - мастильних матеріалів, оплату за енергоносії та заробітну плату працівникам НВК, у ЦРЛ на придбання інсулінів та відновлення харчоблоку, який постраждав від пожежі, на оздоровлення учасників АТО, ремонт РБК, розвиток спорту на території Селещинської сільської ради, ремонт ФАПу у Кустолово - Суходілці, ремонт Старицького БК, на виплату пільг сім’ї загиблого учасника АТО, Спілці ветеранів Афганістану та інше.
По всіх питаннях прийнято відповідні рішення. 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора