A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

з нагоди  Всесвітнього дня пошти

Дата: 11.10.2016 13:23
Кількість переглядів: 946

 Минулого понеділка  , з нагоди  Всесвітнього дня пошти , який щороку припадає на  9 жовтня , працівники поштового зв’язку Машівщини  відзначили професійне свято.

 

У актовому залі центрального відділення відбулися урочистості за участю голови Машівської районної ради Катерини Ткаченко та начальника ЦВПЗ Машівки ПД УДППЗ «Укрпошта» Віти Коваль. Вітаючи своїх колег , Віта Володимирівна наголосила на важливості соціальної місії , яку несуть поштовики : «Ми раді відзначити, що наші земляки  продовжують відправляти листи та посилки, а завдяки  вашій праці , дорогі друзі, вони мають змогу вчасно отримувати пенсію, передплачувати цікаві  видання , сплачувати за комунальні послуги тощо…» 

     Щирі слова поздоровлень на адресу працівників поштових відділень прозвучали і від голови районної ради Катерини Ткаченко, яка у своєму виступі зазначила , що  районна влада високо цінує їхній професіоналізм  та значні досягнення в роботі . «Від вашої уваги і допомоги  нерідко залежить ставлення людей до влади, - зауважила Катерина Володимирівна,  - бо навіть там , де немає жодного іншого  зв’язку ,  завжди працює пошта, яка об’єднувала і продовжує об’єднувати людей.»   Крім того посадовець подарувала вітального букета  начальнику ЦВПЗ Машівки ПД УДППЗ «Укрпошта» Віті Коваль та  нагородила Почесними грамотами районної ради кращих працівників  - начальників  відділень поштового зв’язку :  Коновалівського - Аллу Боровко , Тамару Коваленко з Кошманівки, Тетяну Шмиголь із Нового Тагамлика, Павлівського - Людмилу Савенко, Селещинського – Єрошенко Ларису та Ганну Рогову з Михайлівки, а також листонош із Кустолово - Суходілки та Селещини Ольгу Тищенко та  Раїсу Буханченко.  Грамоти отримали начальники відділень поштового зв’язку Базелівщини та Старицьківки – Людмила Мішура та Альона Коваленко; листоноші з Андріївки та Коновалівки – Юлія Килюшик та Галина Астапова.  А оскільки всі нагороджені є представницями прекрасної половини людства, то чимало радісних посмішок та позитиву  їм додалося  завдяки чудовим трояндам , які  також  вручила  голова районної ради.
      На урочистості  завітали і ветерани - Любов Василівна Дроздова, Галина Олександрівна Бублик  та  Олександра Іванівна Мурейко, для яких поштовий зв'язок, без перебільшення ,  став справою всього життя.
    Завершилося святкування спільним фото на згадку.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора