A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Робота депутатських комісій

Дата: 14.04.2017 10:06
Кількість переглядів: 823

     13 квітня відбулося засідання трьох постійних депутатських комісій районної ради. Депутати погоджували ряд питань, що вносяться на розгляд дев’ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, яка відбудеться 19 квітня 2017 року.

Комісії з питань освіти, культури, соціального захисту, медицини, торгівлі, молодіжної політики та спорту; з питань промислової політики, транспорту, будівництва, зв’язку, управління майном та аграрної політики, земельних відносин, екології та раціонального природокористування; з питань регламенту, депутатської дяльності та етики, місцевого самоврядування та забезпечення законності і правопорядку.

Кожна з комісій розглядала ряд питань, що стосується її профілю. І у всіх комісіях були питання, що викликали бурхливе обговорення. Це питання створення госпітальних округів. Питання « Про реформу друкованого засобу масової інформації та редакції, співзасновниками яких є Машівська районна рада». Питання «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки  для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів на території   Ряськівської сільської ради  Машівського району Полтавської області».

Після обговорення депутати рекомендували затвердити порядок денний дев’ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора