A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Підсумки роботи

Дата: 28.12.2015 11:52
Кількість переглядів: 791

У приміщенні Машівського районного центру зайнятості відбулося засідання «круглого столу» на тему : «Презентація послуг, що надаються службою зайнятості. Організація громадських робіт у 2016 році. Підсумки роботи Машівського районного центру зайнятості за 2015 рік», у якому взяли участь директор центру Зоя Галавур, голова Машівської  районної ради Катерина Ткаченко, селищний та сільські голови.

      Відкрила засідання Зоя Галавур, яка зазначила, що за 11 місяців 2015 року в центрі зайнятості отримали послуги 2115 безробітних з них 918 – забезпечені роботою за направленням служби зайнятості, самостійно або шляхом укладання цивільно – правових угод, 271 – проходили профпідготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації,  426 – залучались до участі в громадських роботах та роботах тимчасового характеру. 

     Протягом 2015 року у громадських роботах взяло участь 175 осіб з числа безробітних, із них 119 - з благоустрою населених пунктів, 53 – з інформування населення про отримання субсидії, 1 – з інформування населення у сфері законності та правопорядку, 2 – з технічної обробки документації, пов'язаної з мобілізаційною підготовкою.  На ці цілі було виділено коштів з місцевих бюджетів у розмірі 206,8 тис. грн. та Фонду загальнообов'язкового соціального страхування на випадок безробіття в розмірі 346,6 тис. грн.

    Велику увагу служба зайнятості приділяє підтримці внутрішньо переміщених осіб. В поточному році статус безробітного в нашому районі мали 22 внутрішньо переміщені особи, з них знайшли роботу – 5, брали участь у громадських роботах – 6. В Полтавській області, завдяки облдержадміністрації,  реалізується Проект Європейського Союзу «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб».  В рамках Грантової угоди 3 безробітних,  зареєстрованих в центрі зайнятості з  числа ВПО, брали участь в громадських роботах в Машівській селищній та Селещинській сільській радах.

    Наприкінці засідання голова районної ради Катерина Ткаченко привітала директора Машівського районного центру зайнятості Зою Галавур з 25 – річчям плідної праці служби зайнятості із органами місцевого самоврядування району, та побажала колективу вдалих починань та успішних звершень в ім’я процвітання нашої української держави.

Подяками директора Машівського районного центру зайнятості за співпрацю в організації та проведенні громадських робіт та з нагоди 25 – річчя з дня утворення Державної служби зайнятості були відзначені голови Абрамівської, Андріївської, Мало-Нехворощанської, Павлівської та Селещинської сільських рад.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора