A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

В районі пройшов «Єдиний стрілецький день»

Дата: 25.02.2018 11:49
Кількість переглядів: 827

У Машівському районі пройшли навчання з територіальної оборони.

  24 лютого 2018р., вкотре у нашому районі пройшов «Єдиний стрілецький день», підготовлений Машівським районним військовим комісаріатом за сприяння Михайлівської ОТГ. У рамках цього заходу,  Машівським РВК було проведено заняття з організаційним ядром підрозділів територіальної оборони Машівського району.

 

 24 лютого, згідно з планом, на базі військового стрільбища в/ч А3990 були проведені практичні заняття з вогневої підготовки з організаційним ядром підрозділів ТРО Машівського РВК. Заняття на полігоні були організовані на 5 навчальних місцях, де кожен  зміг вивчити заходи безпеки під час стрільб, будову стрілецької зброї, потренуватись у виконанні нормативів, взяти участь у виконанні вправ стрільби з автомата «Калашникова» (АК-74) та пістолета «Макарова» (ПМ). Також увага була зосереджена на військовій медицині та інженерній підготовці.

Як зазначив керівник навчань - заступник військового комісара старший лейтенант Перунов Юрій Іванович «Головне, перевірити не кількість, а якість командного складу, надати керівникам практичні навички для проведення занять з особовим складом. Усі прибулі, є мешканцями Михайлівської ОТГ та входять до оргядра підрозділів ТРО Машівського РВК. Результатом цих навчань є поглиблення теоретичних знань військовозобов’язаних; відновлення практичних навичок у поводженні зі зброєю; відпрацювання згуртованості та злагодженості роботи при виконанні поставлених цілей. Вважаю, що поставлені завдання виконані в повному обсязі.»

Військовий комісар Машівського РВК висловлює щиру подяку всьому особовому складу підрозділів територіальної оборони Машівського РВК, чоловікам, які не зважаючи на достатньо холодну і морозну погоду та вихідний день прибули на дані навчання. Дякуємо вам за розуміння і підтримку, адже лише спільними зусиллями, добросовісно і з честю виконуючи свій військовий обов’язок ми зможемо на належному рівні захистити свої домівки та рідних. А тим, хто з якихось причин не зміг прибути на ці навчання чи просто не захотів…потрібно усвідомити, що такі навчання мають надважливе значення, атже як говорять: обізнаний, підготовлений-значить озброєний, готовий у будь який час захистити своїх дітей, дружин і близьких. Тому, закликаємо активніше долучатися до виконання свого військового обов’язку.

Інформуємо, що Машівський РВК продовжує заходи щодо комплектування військових частин військовослужбовцями за контрактом. Запрошуємо всіх бажаючих до військового комісаріату для отримання додаткової інформації щодо проходження військової служби за контрактом у лавах Збройних сил України.

 

 

Провідний спеціаліст командування

Машівського РВК      Ж.А.БЕРЕЖНА



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора