A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Прийом громадян району

Дата: 06.02.2017 11:38
Кількість переглядів: 795

  Заступник голови Машівської районної ради Софія Кулак минулого тижня відвідала Дмитрівську та Коновалівську сільські ради. У Дмитрівці Софія Олексіївна провела прийом  громадян.Жителі села звернулися до керівника для вирішення земельних питань. Відвідала заступник голови сільський клуб та навчальний заклад, де приділила увагу використанню бюджетних коштів, направлених районною радою на підтримку місцевої громади, зокрема близько 100 тис. грн було виділено на ремонт закладу культури та 30 тисяч на придбання музичної апаратури, сценічного одягу та матеріалів для відновлення мережі електропостачання.

Щодо місцевої школи, то на відновлення покрівлі, зруйнованої буревієм, депутати районної ради минулого року надали 1 млн.142 тис. та 340 тис. на заміну вікон на енергоощадні.І хоча будівельні роботи вже перебувають на завершальній стадії,сьогодні у Дмитрівці значного вливання коштів потребує також відновлення системи опалення та реконструкція шкільного спортивного залу.Заслуговує на увагу і ФАП, де потрібно зробити косметичний ремонт, придбати меблі та лінолеум. За словами сільського голови Андрія Порохні, цьогоріч Дмитрівська громада також розраховує на фінансову допомогу з району,адже на меті – побудова та відновлення вуличного освітлення.


      З проблемами земельних відносин звернулися до Софії Олексіївни і в Коновалівці. А серед об’єктів, які відвідала посадовець – дитячий садочок та бібліотека. Минулого року за кошти, що їх направлено із районного бюджету у дошкільний навчальний заклад,на 60 тис.грн придбано та замінено вікна та на 32 тисячі придбано меблі. 17 тис.грн витрачено на сільську бібліотеку – філію, де вдалося замінити двері, закупити нові видання для читачів та придбати ноутбук. Шукати ж матеріальної підтримки під час перерозподілу коштів районного бюджету Коновалівський сільський голова Валентина Захарченко планує на проведення вуличного освітлення та придбання інвентарю для бібліотеки.
    Підбиваючи підсумки, Софія Кулак пообіцяла надати ґрунтовні роз’яснення заявникам щодо оренди паїв та підтримати на засіданнях сесії районної ради виділення коштів на потреби відвіданих громад.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора