A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Районна бібліотека

Дата: 04.07.2017 11:35
Кількість переглядів: 1126

 Машівська центральна районна бібліотека – це комфортна, привітна, технічно обладнана інформаційна книгозбірня, що має безліч ресурсів для навчання та культурного дозвілля.


    Це місце, де можна поспілкуватися з друзями, отримати різноманітну інформацію, почитати цікаву книгу, взяти участь в масових заходах, скористатися безкоштовними Інтернет – послугами.
    Одним із основних завдань Машівської ЦРБ є виконання планових показників по обслуговуванню користувачів, книговидачі та відвідуванню.
    За рік бібліотека обслуговує понад 1700 користувачів, книговидача складає близько 27 тис. екз., а відвідування понад  - 15 тис.
    Книжковий фонд книгозбірні – універсальний, становить майже 20 тис. примірників. Це твори сучасних українських авторів, зарубіжних класиків, довідкова література, науково – популярні видання з суспільних, гуманітарних, природничих наук, журнали та газети.
    До послуг користувачів працює Інтернет – пункт з безкоштовним доступом до інформаційних ресурсів мережі Інтернет та інформаційних баз даних з метою навчання, підвищення кваліфікації, отримання додаткових знань та проведення змістовного дозвілля.
Чекаємо вас
Щоденно, крім понеділка, з 8:00 до 18:00, субота з 9:00 до 17:00
За адресою: смт. Машівка, вул. Юрія Печериці, 18
Тел. 9-15-70
E-mail:   mashivkalib@ukr.net

Офіційний сайт Машівської бібліотеки  http://mashivkacrb.ho.ua/

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора