A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Друге місце посіла команда Машівського району

Дата: 03.05.2017 16:03
Кількість переглядів: 745

   У селі Головач Полтавського району відбувся чемпіонат зі спортивного орієнтування серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області. Організатор спортивних змагань – Полтавський обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді. Чемпіонат пройшов на базі Полтавського обласного дитячого оздоровчого центру “Маяк”.


 Команди змагались у трьох вікових групах: до 35 років, від 35 до 45 років та старші 45 років. Кожен учасник мав пройти 25 контрольних пунктів за 120 хвилин.
Першість у чемпіонаті зі спортивного орієнтування серед депутатів рад усіх рівнів здобула команда Полтавського району. Друге місце посіла команда Машівського району, третє – Зіньківського.
“Хочу подякувати кожному з вас, за те, що ви віднайшли можливість прийняти участь у перших обласних змаганнях серед депутатів рад усіх рівнів зі спортивного орієнтування. Велика подяка депутатам обласної ради: Анатолію Ханку, Мирославі Василенко, Валерію Калюжному, Олегу Діденку. Дякую виконавчому апарату обласної ради, Диканському, Зіньківському, Карлівському, Машівському, Новосанжарському, Полтавському, Хорольському районам, Миргородській раді та Решетилівській раді. Дуже приємно, що у цей день нас тут зібрали дружба, туризм і спорт. Маю надію, що кожен учасник отримав задоволення від участі у цих змаганнях. Також, дякую організаторам цього змагання, все пройшло на вищому рівні”, – зауважив голова Полтавської облради Олександр Біленький, який також взяв участь у змаганнях.

За матеріалами Полтавської обласної ради

http://www.oblrada.pl.ua/index.php/the-news/8994-chempionat-zi-sportivnogo-orientuvannja-sered-deputativ-rad-usih-rivniv-u-poltavskomu-rajoni

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора