A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

«Машівський районний трудовий архів»

Дата: 12.06.2018 10:26
Кількість переглядів: 837

   Комунальний заклад «Машівський районний трудовий архів»   створений в 2014 році, відповідно до рішенням сесії районної ради № 294 від 28 січня 2014 року. До цього з 2000 року при Управлінні агропромислового розвитку Машівської РДА діяв Архів ліквідованих установ з особового складу .

 

 Управління Комунальним закладом здійснює директор Комунального закладу Кравченко О.В., відповідно до контракту укладеного Машівською районною радою.   

  В Комунальному закладі «Машівський районний трудовий архів»  знаходяться на зберіганні документи з особового складу та документи  тимчасового зберігання , що не належать до Національного архівного фонду суб’єктів господарської діяльності незалежно від форм власності майна та підпорядкування, що розташовані на території району.   

Відповідно до повноважень  Архів  проводить:

- приймання від підприємств, установ і організацій документів з особового складу, фінансово – господарської діяльності та інших документів строки зберігання яких не закінчилися, в упорядкованому стані за описом справ;

- зберігання документів з особового складу за умов визначених Держкомархівом та проведення експертизи цінності документів, що знаходяться на зберіганні;

- прийом громадян  та  розгляд  звернень, що належать до компетенції архіву;

- видачу у встановленому порядку архівних довідок, копій та витягів з документів. 

Архів працює за наступним напрямком: видача архівних довідок про нарахування заробітної плати, підтвердження трудового стажу, відповіді на запити про призначення пільгової пенсії, довідки для державного реєстратора, акти про прийом на зберігання документів від підприємств, що ліквідуються, тощо. Всі послуги надаються безкоштовно. 

Громадяни мають змогу оперативно отримувати довідки про підтвердження трудового стажу, заробітної плати, копії наказів та інші довідки, які відносяться до компетенції Архіву. 

На  01.06.2018 року  на зберіганні в Архіві знаходиться 58 фондів, 14299 справ.  

Особистий прийом громадян проводиться    щопонеділка та щочетверга з 8-30 до 12-00 год. та з 13-00 до 15-00 год.

 Працівники  Комунального закладу «Машівський районний трудовий архів» :

Директор - Кравченко Олег Володимирович

Бухгалтер, архівіст –Водолажченко Ліна Василівна.

 

Директор Комунального закладу   Машівський районний трудовий архів                         О.В.Кравченко

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора