A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

серед сільських голів, голів районних рад, їх заступників і працівників обласної ради

Дата: 12.09.2016 09:15
Кількість переглядів: 1055

  На базі спорткомплексу "Олімпійські надії" у селі Климівці під Полтавою відбулась спартакіада голів сільських, селищних, районних рад та працівників апарату обласної ради.

 

 

На змагання з'їхались представники 26 команд, які пробували свої сили у 4 видах спорту - шашках, пляжному волейболі, гирьовому спорті і перетягуванні канату. "Це спортивне свято дуже важливо, адже тут зібрались представники органів місцевого самоврядування, які безпосередньо займаються розвитком спорту у громадах", - сказав у своєму вітальному слові учасникам спартакіади голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

- Хочу сказати, що такі змагання - хороша нагода підвищення особистого рівня у спорті. І ми маємо результат - на останніх змаганнях у Чорноморську Одеської області збірна команда депутатів Полтавщини посіла 3 місце з волейболу, стали чемпіонами у шахах і отримали 5 загальнокомандне місце. Потрібно і далі підвищувати майстерність, формувати сильну збірну - і я переконаний у нас будуть перші місця з більшості видів спорту, - сказав голова обласної ради.

У результаті ж змагань першість у загальнокомандному заліку посіла збірна Гадяцького району. Взяла участь у змаганні і команда обласної ради, яка у важкій і безкомпромісній боротьбі виборола друге місце з пляжного волейболу.

За інформацією Полтавської обласної ради : http://www.oblrada.pl.ua/index.php/the-news/8236-nova-spartakiada-novi-zdobutki

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора