A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Про скликання двадцять восьмої  сесії районної ради сьомого скликання

Дата: 06.02.2018 17:52
Кількість переглядів: 879

 

 

 

 

        Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я          

06      лютого    2018  року          № 20

Про   скликання   двадцять   восьмої 
сесії   районної ради   сьомого   скликання

 

    І. Керуючись статтями 43, 46, 55, 59 Закону  України  "Про місцеве самоврядування в Україні" та  Регламенту роботи Машівської районної ради, скликати двадцять восьму сесію районної ради сьомого скликання  28 лютого 2018 року. 
    ІІ.  Провести двадцять восьму сесію районної ради сьомого скликання  28 лютого 2018 року о 10:00 годині в залі засідань районної ради з наступним  порядком  денним:

1. Про інформацію голови районної виборчої комісії та визнання повноважень депутатів  районної ради.
2. Про внесення змін до Програми районної державної адміністрації та її структурних підрозділів для здійснення повноважень, делегованих їй органами  місцевого самоврядування на 2016-2018 роки.
3. Про затвердження Програми сприяння функціонуванню відділу агропромислового розвитку Машівської районної державної адміністрації на 2018-2020 роки.
4. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету та витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 2017 рік.
5. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.
6. Про затвердження Положення про порядок та умови списання майна з балансів суб’єктів спільної власності територіальних громад району. 
7. Про затвердження Порядку призначення і звільнення з посад керівників установ та закладів-об’єктів спільної власності територіальних громад району.
8. Звіт голови Машівської районної організації ветеранів про діяльність, використання бюджетних коштів та виконання Програми підтримки діяльності Машівської районної організації ветеранів на 2016-2020 роки.
9. Про скасування рішення 21 сесії районної ради п’ятого скликання від 24 березня 2010 року «Про введення посади бухгалтера до штатного розпису районного радіомовлення та районної організації ветеранів».
ІІІ. На сесію  запросити  депутатів  районної ради, осіб, відповідальних  за підготовку матеріалів сесії, виконавчий  апарату  районної  ради, засоби  масової  інформації.


Голова районної ради                                                                       К.В. Ткаченко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора